Loading...

Handboek snijtechnieken

Marcus Wareing

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789059562639
voorsnijden, hakken, kleinsnijden, fileren
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:14 oktober 2008
Aantal pagina's:224
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Marcus Wareing
Tweede Auteur:Shaun Hill
Co Auteur:Charlie Trotter
Hoofdredacteur:Hennie Franssen-Seebregts
Tweede Redacteur:Hennie Franssen-Seebregts
Co Redacteur:Hennie Franssen-Seebregts
Co Redacteur:Hennie Franssen-Seebregts
Vertaling
Eerste Vertaler:Henk Noy
Tweede Vertaler:Henk Noy
Co Vertaler(s):Henk Noy
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:174 mm
Product hoogte:25 mm
Product lengte:226 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:174 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:226 mm
Verpakkingsgewicht:705 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:174 mm
Product hoogte:25 mm
Product lengte:226 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:174 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:226 mm
Verpakkingsgewicht:705 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken.

Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.

Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.