Loading...

Mijn favoriete ingrediënten

Skye Gyngell

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789059562745
Een verleideiljke verzameling recepten met geliefde smaakmakers en seizoensproducten
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:18 februari 2011
Aantal pagina's:255
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Skye Gyngell
Hoofdauteur:Skye Gyngell
Vertaling
Eerste Vertaler:Hennie Franssen-Seebregts
Tweede Vertaler:Ria Loohuizen
Originele titel:My Favourite Ingredients
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:172 mm
Product hoogte:33 mm
Product lengte:236 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:176 mm
Verpakking hoogte:32 mm
Verpakking lengte:235 mm
Verpakkingsgewicht:911 g
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:172 mm
Product hoogte:33 mm
Product lengte:236 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:176 mm
Verpakking hoogte:32 mm
Verpakking lengte:235 mm
Verpakkingsgewicht:911 g

Samenvatting

De kookkunst van Skye Gyngell volgt het ritme van de natuur en maakt gebruik van wat de seizoenen het jaar rond te bieden hebben. In haar nieuwe verleidelijke kookboek legt ze het accent op ingrediënten die een belangrijke rol spelen in de gerechten die ze in de loop van het culinaire jaar bereidt. De ingrediënten die in dit boek centraal staan producten
die ze graag en vaak toepast in haar gerechten, favoriete seizoensproducten en smaakmakers. Skye gaat uit van de producten van het seizoen en streeft ernaar haar ‘sterproducten’ te laten schitteren door ze meer naar zichzelf te laten smaken – en naar het bijbehorende seizoen. Skye’s favoriete ingrediënten is meer dan een verzameling van ruim 100 inspirerende recepten met overheerlijke ingrediënten. Het biedt eveneens boeiende achtergrondinformatie over de gebruikte ingrediënten en hun mogelijke toepassingen. Dit is een boek voor iedereen die van lekker eten houdt en die net als de schrijfster inziet dat gerechten een volmaakte smaak krijgen dankzij goede basisproducten. Skye Gyngell, geboren in Australië, is een vernieuwende chef-kok en gelauwerd culinair auteur van Vogue. Na als chef voor een vooraanstaand publiek in Sydney, Parijs en London gekookt te hebben, is Skye sinds 2004 chef-kok in het Petersham Nurseries Cafe
in Londen, dat al snel een reputatie vestigde vanwege het fantastische eten in een bijzondere ambiance. Sindsdien ontving ze voor het restaurant al verschillende onderscheidingen.