Loading...

Stoere Jongens

Paul van Schaik

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Biografieën & Waargebeurd
  • ISBN: 9789058777461
Het Eerste Gevaarlijke Boek Voor Vaders En Zoons
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:09 mei 2008
Aantal pagina's:127
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Paul van Schaik
Tweede Auteur:D. Bok
Co Auteur:B-ok, D.
Co Auteur:B-ok, D.
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:210 mm
Product hoogte:10 mm
Product lengte:240 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:202 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:245 mm
Verpakkingsgewicht:618 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:210 mm
Product hoogte:10 mm
Product lengte:240 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:202 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:245 mm
Verpakkingsgewicht:618 g

Samenvatting

STOERE JONGENS is het eerste gevaarlijke boek voor vaders en zoons. STOERE JONGENS inspireert vaders om samen met hun zoons te ondernemen, te experimenteren en spannende ervaringen op te doen. Het boek staat vol stoere verhalen, avontuurlijke activiteiten en suggesties voor uitstapjes.
Een hut bouwen, een schriftelijke cursus boksen, goochelen met Hans Klok, graffiti en meisjes versieren. Typische jongensdingen die worden behandeld volgens de formule: lezen, doen, gaan. Elk hoofdstuk begint met een prikkelend verhaal zoals de biografie van een zeerover of de wonderlijke geschiedenis van een vrijbuiter. Vervolgens vind je handleidingen voor doe-activiteiten zoals het bouwen van een hut, een tijdelijke tattoo zetten of een spoedcursus graffiti. Elk hoofdstuk sluit af met handige adressen waarbij je kunt denken aan de mooiste duik- en snorkellocaties of actie in de ruige natuur van Tiengemeten.
STOERE JONGENS: het avonturenboek voor vaders en zoons van 6 tot 60 jaar!
Paul van Schaik, rechts (1968) is bedenker en schrijver van STOERE JONGENS. Hij is behalve vader van twee jonge zoons, freelance verslaggever voor Rails, Panorama en diverse andere tijdschriften. Hij schreef eerder de boeken Allemaal Jongens die lekker uit de voeten konden, over Crooswijkse profboksers en Broodje Brood, een verzameling hilarische anecdotes over Herman Brood.
Danny B-ok, links (1961) tekende voor het beeld (illustraties en vormgeving) van Stoere Jongens en blies een creatieve wind door de formule. In het dagelijks leven is hij vader van drie kinderen en vormgever.