Loading...

Vis & seizoen / 4 Juli-Augustus Plat en rond

N. Koreman

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789078491033
topkoks stoeien met de Zee
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:08 oktober 2007
Aantal pagina's:152
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:N. Koreman
Hoofdauteur:N. Koreman
Overige kenmerken
Product breedte:246 mm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:309 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:246 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:309 mm
Verpakkingsgewicht:1085 g
Overige kenmerken
Product breedte:246 mm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:309 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:246 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:309 mm
Verpakkingsgewicht:1085 g

Samenvatting

De redactie van het gastronomische magazine Culinaire Saisonnier en de beroemde vishandel Jan van As
gingen de uitdaging aan om vrijwel álle eetbare vissen ter wereld in beeld te brengen, voorzien van overheerlijke
recepten van bekende Nederlandse, Belgische en Franse chefs. Het complete overzicht is dermate omvangrijk
dat gekozen werd voor een serie van zes delen. Bovendien is er in de visstand ook sprake van zes seizoenen.
In de zes delen komen ongeveer tweehonderd vissoorten en tweehonderd bekende chefs aan bod. Elke
vissoort gaat vergezeld van prachtige fotografie van Norbert Koreman, een uitvoerige omschrijving en twee
recepten: een moeilijk en een gemakkelijk. In elk boek is een verklarende woordenlijst opgenomen, alsook een
wereldkalender van vissoorten en hun alternatieven.
Met recepten van de volgende chefs Sergio Herman, Jannis Brevet, Wilco Berends, Felix Alen, Gerrit Greveling,
Jeroen Granemann, Jon Sistermans, Otto Nijenhuis, Marcel van Zomeren,
Martijn van Roon, Gert Blom, Ferdie Dolk, Th omas van Santvoort,
Adri Branderhorst, Roel Gilissen, Sam Poots, Edwin Vinke