Loading...

HCE Engels examenidioom Havo Tekstboek

A. van Eijk

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • Uitgever: ThiemeMeulenhoff bv
  • ISBN: 9789042536593
  • Review:
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:2
Verschijningsdatum:december 2007
Afmetingen:Afmeting: 24,5 x 16,5 x 1 cm
Aantal pagina's:136 pagina's
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur:A. van Eijk
Auteur:A. van Eijk

Samenvatting

HCE Engels Examenidioom - HAVO - Tekstboek 2e druk is een boek van A van Eijk uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789042536593

De HCE-reeks biedt een goede voorbereiding op het centraal examen in de talen Engels, Frans of Duits. De serie houdt rekening met het examineren door middel van open vragen. De reeks bevat voor elk onderwijsniveau twee trainingsbundels: leesstrategie├źn en idioom.

Bij de leesstrategie├źn wordt gebruik gemaakt van recente examens. Voor een optimaal leereffect wordt bij multiple-choice-items een korte uitleg gegeven en worden bij teksten sturende Nederlandse vragen gesteld. Ook het matchen van woorden en hun betekenis wordt geoefend. Daarnaast moet de leerling de juiste betekenis van een woord raden of een conclusie verbinden aan een alinea uit de tekst.

Bij de idioomboeken is de woordenschat samengesteld aan de hand van recente examens, kranten en tijdschriften. Deze woorden worden daarbij theamtisch en met voorbeeldzinnen aangeboden. Met de bijbehorende interactieve cd-rom wordt niet alleen het idioom geoefend, maar kan de leerling ook luisteren naar de juiste uitspraak.

De HCE-reeks is bestemd voor eindexamenkandidaten van vmbo, havo en vwo voor Engels, Frans en Duits.