Loading...

De Grootmoeders spreken

S. Mcerlane

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Religie, Spiritualiteit & Filosofie
  • Uitgever: Uitgeverij Akasha
  • ISBN: 9789077247693
  • Review:
een oproep om de mannelijke en vrouwelijke energieen in balans te brengen
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:juli 2007
Afmetingen:Afmeting: 23 x 15,5 x 1,5 cm
Aantal pagina's:240 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur(s):S. Mcerlane | S. Mcerlane
Auteur(s):S. Mcerlane | S. Mcerlane
Vertaling
Vertaald door:A. Geerding | A. Geerding
Originele Titel:A Call To Power: The Grandmothers Speak

Samenvatting

Een groep oudere vrouwen verschijnt aan Sharon McErlane wanneer zij met haar hond aan het wandelen is. Deze wijze vrouwen vertegenwoordigen alle culturen en rassen en noemen zichzelf De Grote Raad van Grootmoeders. Zij openbaarden aan Sharon hun missie: 'De aarde is te lang door yang gedomineerd, het principe van de mannelijke energie, waardoor yin, het principe van de vrouwelijke energie, ontoereikend en zwak is geworden; wij zijn gekomen om dit te herstellen.'

De Grootmoeders laten de veranderingen zien die plaatsvinden op aarde, leggen uit waarom onze wereld in een gevaarlijke toestand verkeert, verduidelijken het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie en vertellen ons wat wij kunnen doen om onszelf en onze planeet te helpen de balans te herstellen. Ze leren ons hoe we een hechtere, meer persoonlijke relatie met het goddelijke kunnen bewerkstelligen en moedigen ons aan ons leven te doordrenken met heilige aanwezigheid.

De meditaties en visualisaties van de Grootmoeders achter in het boek stellen iedereen, maar vooral vrouwen, in staat om met elkaar in verbinding te komen. Een krachtige verbinding tussen vrouwen vormt reeds nu een netwerk van yinkracht die de aarde ondersteunt en haar stabiel houdt terwijl de noodzakelijke veranderingen in het energieveld plaatsvinden. De Grootmoeders zijn gekomen in deze cruciale tijd om de aanwezigheid van het diep vrouwelijke wakker te maken en mannen en vrouwen en al het leven weer in harmonie te brengen.


De Grootmoeders spreken is het verhaal van de ontmoetingen van Sharon McErlane met deze wijze vrouwen die krachtige en belangrijke boodschappen brengen. Sharon is psychotherapeute in Laguna Beach, Californië. Het verschijnen van de Grootmoeders in 1996 heeft haar leven veranderd. Sharon deelt de boodschappen van de Grootmoeders door te spreken in kerken en op congressen. Ze reist de wereld rond om deze woorden van wijsheid door te geven. Sharon schreef ook het boek 'Een oproep van de Grootmoeders'.