Loading...
boek cover voor mobiel
boek cover voor mobiel

N.E.X.T.

Hans Peter Roel

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Managementboeken
  • Uitgever: Strengholt United Media
  • ISBN: 9789086690534
De Onderneming Van De Toekomst
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:2007-10-11
Afmetingen:21,6 x 14,3 x 1,4 cm
Aantal pagina's:96 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur:Hans Peter Roel
Auteur:Hans Peter Roel

Samenvatting

"N.E.X.T. 1e druk is een boek van Hans Peter Roel uitgegeven bij Strengholt United Media. ISBN 9789086690534

De grootste kracht ter wereld is onze menselijke geest, met al zijn creativiteit. Als we onze hang naar controle loslaten en persoonlijk leiderschap, inspiratie en creativiteit de ruimte geven, is succes voor ieder bedrijf bereikbaar. N.E.X.T.-organisaties zijn succesvolle ondernemingen die nieuwe markten weten te cre ren en die op onorthodoxe wijze oplossingen vinden voor onze problemen. Bedrijven met inspirerende, visionaire leiders die weten dat grote veranderingen in de maatschappij niet voortkomen uit logische gestructureerde stappen. Integendeel, toeval, mislukking en passie zijn veel betere voedingsbodems. Google wordt in het boek veelvuldig als voorbeeld gebruikt, omdat het een van de eerste bedrijven is die volgens een aantal N.E.X.T. principes werkt.
In N.E.X.T. beschrijft de auteur de organisatie van de toekomst. Aan de hand van tastbare, praktische voorbeelden illustreert hij de rol van deze nieuwe organisaties en hun invloed in 'De nieuwe tijd'. Met de ""must to do""lijstjes"" kan iedere onderneming direct aan de slag. Werken wordt een feest in de nieuwe N.E.X.T.-organisaties.
N.E.X.T. staat voor:
New consciousness
Exciting culture
X-factor leadership
Team & network orientation"

Amazon Prime

Probeer Amazon Prime
30 dagen gratis

Gratis en snelle bezorging van miljoenen producten, onbeperkt streamen van exclusieve series, films en meer voor slechts € 2,99 per maand.

Bekijk