Loading...

Thuis bij Jamie

Jamie Oliver

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789021520889
kook met het ritme der seizoenen
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:02 oktober 2007
Aantal pagina's:416
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Jamie Oliver
Tweede Auteur:N.v.t.
Hoofdillustrator:David Loftus
Tweede Illustrator:David Loftus
Tweede Illustrator:David Loftus
Vertaling
Eerste Vertaler:Jaromir Schneider
Co Vertaler(s):Jaromir Schneider
Originele titel:Home, Cook Your Way To The Good Life
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:198 mm
Product hoogte:38 mm
Product lengte:256 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:198 mm
Verpakking hoogte:38 mm
Verpakking lengte:256 mm
Verpakkingsgewicht:1387 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:198 mm
Product hoogte:38 mm
Product lengte:256 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:198 mm
Verpakking hoogte:38 mm
Verpakking lengte:256 mm
Verpakkingsgewicht:1387 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Een kijkje in Jamie’s eigen keuken!•Thuis bij Jamie geeft de lezer een unieke blik op hoe Jamie leeft, kookt en geniet van alles wat er om hem heen groeit en bloeit•Meer dan 100 verrassende nieuwe recepten• Prachtige, vernieuwende vormgeving • Talloze tips en feiten voor in de moestuin en in de keukenIn zijn nieuwe boek is Jamie weer helemaal terug in de keuken, zijn eigen keuken. Jamie laat zichzelf zien in zijn thuisbasis in Essex. Hij gaat los in zijn eigen moestuin, waar hij voor alle recepten uit Thuis bij Jamie de ingrediënten oogst. In elk hoofdstuk komt een fruitsoort of groente aan bod en legt hij uit hoe je dat zelf kunt verbouwen. Ook geeft Jamie zijn geheimen prijs over hoe je zelf een barbecue kunt bouwen, hoe je een perfecte Italiaanse pizza moet maken en hoe je al die geweldige oogst kunt inmaken.Jamie Oliver is de bekendste kok van de planeet. Hij heeft met een aantal van ’s werelds bekendste chefs gewerkt, en staat nu zelf aan het hoofd van zijn eigen restaurant Fifteen. Thuis bij Jamie is zijn achtste kookboek.