Loading...

La Carte

Rik Smits

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Lifestyle
  • ISBN: 9789057591914
tafelwoordenboek voor de Franse keuken
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:06 juni 2007
Aantal pagina's:334
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Rik Smits
Tweede Auteur:Rik Smits
Tweede Auteur:Rik Smits
Overige kenmerken
Editie:7
Product breedte:90 mm
Product hoogte:28 mm
Product lengte:145 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:90 mm
Verpakking hoogte:28 mm
Verpakking lengte:145 mm
Verpakkingsgewicht:172 g
Overige kenmerken
Editie:7
Product breedte:90 mm
Product hoogte:28 mm
Product lengte:145 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:90 mm
Verpakking hoogte:28 mm
Verpakking lengte:145 mm
Verpakkingsgewicht:172 g

Samenvatting

Restaurants zijn er in Frankrijk in overvloed. En de meeste nog betaal baar ook. Maar eenmaal aan tafel beginnen voor velen de zorgen. Steak frites, salade niçoise: dat kennen we nog. Maar wat is een oisillon? Hoe smaken rognons? Doen we onze disgenoot plezier met een jardinière?
La carte bidet uitkomst. Dit beproefde culinire bijbeltje geeft korte, heldere beschrij vingen van alles wat er op de kaart kan staan. Zodat u aan tafel snel en trefzeker de betekenis van gerechten kunt opslaan. Vóór de ober terug is weet u wilt - en wat u kunt verwachten.
'Bijna alle termen en woorden die je op een Franse menukaart kunt tegenkomen staan erin. Heel handig!' Jacques en Laurent Pourcel van toprestaurant 'Le Jardin des Sens'te Montpellier
Rik Smits (1953) putte voor de samenstelling van La carte uit kook-(woorden) boeken en gastronomische encyclopedieën, maar verrichtte ook jarenlang veldwerk in honder den restaurants.