Loading...

Marketingmanagement, De Essentie

Kotler Philip

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • Uitgever: Pearson Benelux
  • ISBN: 9789043013345
  • Review:
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:april 2008
Afmetingen:Afmeting: 1 x 1 x 1 cm
Aantal pagina's:503 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur:Kotler Philip | Lane Keller Kevin
Co-auteur:Lane Keller Kevin
Co-auteur:Lane Keller Kevin
Vertaling
Vertaald door:Jonas de Vries

Samenvatting

Marketingmanagement, de essentie geeft een duidelijk overzicht van het hedendaagse marketingmanagement. Deze volledig bewerkte, Nederlandstalige editie van A Framework for Marketing Management van Philip Kotler en Kevin Lane Keller bevat naast alle sterke inhoudelijke punten van de Engelstalige versie vele Belgische en Nederlandse cases en voorbeelden die het geheel uitermate relevant maken voor de marketeer in Belgiƫ en Nederland.
Elk hoofdstuk opent met een speciaal voor deze editie geschreven casestudy. Hierin wordt beschreven hoe marketingmanagers de besproken kernconcepten in hun eigen bedrijf hebben toegepast. Dit leidt tot een interessante, verdiepende reis in het marketinglandschap waarin de relaties tussen theorie en praktijk worden verkend bij bedrijven en merken als TomTom, ING, InBev en Barco.
Deze bewerking is voor studenten en managers die een volledige introductie willen in de
essentie van modern marketingmanagement. Dit leesbare, heldere en complete boek is een samenwerking tussen wetenschappers (Kotler, Keller, Robben en Geuens) en bedrijfsadviseurs van Berenschot (Ponfoort, Boom, Laar, Peters en Tamminga).
Dit boek is onmisbaar voor iedereen die op zoek is naar een uitleg van de marketingmanagementtheorie op basis van hoe het er in het moderne Belgische en Nederlandse bedrijfsleven aan toe gaat.