Loading...

Compendium Elektrotechniek

S. Op 'T Land

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Technologie & Bouwkunde
  • ISBN: 9789053812006
en Elektronica
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:16 september 2006
Aantal pagina's:623
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:S. Op 'T Land
Tweede Auteur:S. Op 'T Land
Tweede Auteur:S. Op 'T Land
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:107 mm
Product hoogte:34 mm
Product lengte:150 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:107 mm
Verpakking hoogte:34 mm
Verpakking lengte:150 mm
Verpakkingsgewicht:412 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:107 mm
Product hoogte:34 mm
Product lengte:150 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:107 mm
Verpakking hoogte:34 mm
Verpakking lengte:150 mm
Verpakkingsgewicht:412 g

Samenvatting



Bent u altijd al op zoek geweest naar een handig naslagwerk op het gebied van elektrotechniek en elektronica? Een boek waarin alles te vinden is wat in de dagelijkse praktijk voor hobby, studie of werk nodig is? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken. U heeft namelijk gevonden wat u zoekt: Compendium Elektrotechniek (en elektronica). Met dit boek haalt u een grote diversiteit aan praktische kennis in huis. Alles wat u ooit beheerst heeft en waarvan u weet dat het ergens te vinden moet zijn, is nu terug te vinden in één boekwerk!





Compendium Elektrotechniek is samengesteld door studenten en docenten van de Universiteit Twente. In het boek komen zowel theorie als praktijk aan bod. In het theoretische deel komen wiskunde, informatica, fysica, meettechniek, signaal- en systeemtheorie en elektronica aan de orde. Het praktische deel is onderverdeeld in de hoofdstukken componenten, audio/video en voedingen. Het is een verzameling informatie die regelmatig van pas komt voor iedereen die met elektrotechniek te maken heeft. Van pinouts van stekkers en IC s tot kleurcodes van weerstanden en schema s van spanningsregelaars.





Compendium Elektrotechniek wordt aanbevolen door kopstukken uit de wetenschap:





Dr. Ir. Wouter Olthuis (Opleidingsdirecteur Elektrotechniek te Enschede)


Al zo n 20 jaar heb ik een Tabellenboekje voor onderwijs in de natuur- en scheikunde, voor het beroepsonderwijs, Binas, die Formeln in einem Band en mijn handgeschreven samenvattingen van de Elektrotechniek propedeusevakken onder handbereik. Dit compendium verenigt deze boeken en gaat deel uit maken van deze canon der wetenschap. Van harte aanbevolen: een jongensdroom!





Prof. Dr. Ir. Jaap Haartsen (Expert Wireless Systems bij Ericsson)


Een naslagwerk dat eigenlijk bij iedere elektrostudent in de kast hoort te staan. Ook waardevol voor alumni om hun fundamentele kennis op te vijzelen.





Prof. Dr. Ir. J. van Katwijk (Faculteitsdecaan EWI te Delft)


In dit compendium staat een veelheid van feitelijkheden over het vakgebied Elektrotechniek vermeld in slechts iets meer dan 600 bladzijden. Voor een vakgebied met een zodanige reikwijdte en zo een invloed op ons aller dagelijks leven is dat natuurlijk helemaal niets. Ik wil de redactie feliciteren met dit geweldige werk en het vakgebied waarin wij in Nederland zulke enthousiaste elektrotechnici hebben.





Prof. Dr. Ir. Nico Baken (Voorzitter NERG)


Elke kubieke meter waar ook ter wereld is barstensvol van informatie; de basisinformatie vindt u in het Compendium Elektrotechniek.





Prof. Dr. Ir. J.H. Blom (Faculteitsdecaan Elektrotechniek te Eindhoven)


Dit compendium bewijst dat ook Google zijn beperkingen kent. Dit boek is compleet en biedt overzicht en structuur, dat tref je niet op Google aan!