Loading...

Opgeruimd

Z. Oomes-Kok

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Lifestyle
  • Uitgever: Karakter Uitgevers Bv
  • ISBN: 9789061128847
  • Review:
het ultieme organizing boek
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:januari 2007
Afmetingen:Afmeting: 22,7 x 22,6 x 2,1 cm
Aantal pagina's:239 pagina's
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur(s):Z. Oomes-Kok | Zamarra Oomes-Kok
Auteur(s):Z. Oomes-Kok | Zamarra Oomes-Kok

Samenvatting

Opgeruimd!
H ultieme organizingboek
'Opruimen kost minder tijd dan zoeken.'
Loop je voortdurend naar je sleutels te zoeken? Beslaat het stapeltje 'nog te filen' inmiddels je hele bureau? Puilt je kledingkast uit, maar heb je niks om aan te trekken en koop je uit pure ellende ieder jaar maar nieuwe kerstspullen, omdat de oude spoorloos verdwenen zijn?
Wanhoop niet, Opgeruimd! helpt je om orde in de chaos te scheppen en je huis beter te organiserenen georganiseerd te houden.
Iedereen met een eigen huis kent het opruimprobleem. Hoe groot je huis ook is - een studentenkamer of een vrijstaande villauiteindelijk kom je altijd ruimte te kort en lijkt je huis te klein te zijn.
Opgeruimd! geeft je tips en idee om iedere ruimte in je huis aan te pakken. Je krijgt oplossingen voor specifieke problemen als: ik heb te weinig ruimte in de keuken, mijn kledingkast puilt uit. tips om handig om te springen met de beschikbare ruimte en een overzicht van praktische (opberg)meubels, opbergers en sfeermakers.
Heldere stap-voor-stap uitleg helpt je bij het:
onderscheiden, kiezen en weggooien
opruimen (en opgeruimd houden) van alle ruimtes in je huis
kiezen van de beste opbergers en oplossingen voor jouw specifieke situatie
Zamarra Oomes-Kok (1972) is freelance journaliste. Ze schrijft boeken en organizing-artikelen voor publieksbladen als Allerhande, Jan, Margriet en Vriendin. Dertien verhuizingen hebben haar expert gemaakt op het gebied van opbergen en weggooien. Ze vindt he teen uitdaging om steeds nieuwe opruimsystemen te bedenken voor de kleine woonark die ze met man, zoon en hond deelt. Haar motto: 'Opruimen kost minder tijd dan zoeken'.