Loading...

Blij met mij

Patty Harpenau

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
  • ISBN: 9789061129332
  • Review:
hoe richt je je leven in om de vrouw van je dromen te worden?
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:oktober 2006
Afmetingen:Afmeting: 22,7 x 22,5 x 1,5 cm
Aantal pagina's:127 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Patty Harpenau | C. Carter-Scott
Co-auteur:C. Carter-Scott
Co-auteur:C. Carter-Scott

Samenvatting

Blij met mij
Hoe richt je je leven in om de vrouw van je dromen te worden?
Iedere vrouw bestaat uit verschillende persoonlijkheden. We kunnen lieftallig, charmant, vrouwelijk en verleidelijk zijn. Maar met hetzelfde gemak worden we een heks. We spelen rollen en maken gebruik van de diverse persoonlijkheden en krachten in onszelf. We zijn liefdevolle moeders, verleidelijke minnaressen, kleine stoute meisjes, wijze oude vrouwen, wraakzuchtige katten of serene Maria's.
Welke vrouw wil jij zijn? Wil je geluk, gezondheid, harmonie, kracht en succes? Of prefereer je een plekje in de schaduw? Niemand behalve jijzelf maakt deze keuze voor jou. Jij bepaalt wie of wat je wilt zijn. Niemand anders dan jijzelf bepaalt de kwaliteit van je leven. Jij bepaalt of je blij bent met jezelf!
Misschien weet je niet hoe je dat moet aanpakken. Maar daarvoor heb je dit boek in je handen. Wij leiden je door het proces, stap voor stap. We drukken, terwijl je leest, op onzichtbare knopjes zodat er van alles in en met jou in beweging gaat komen. Want wij zijn, net als jij, vrouwen, oervrouwen. We zijn net als jij wel eens onszelf kwijt geweest maar hebben gelukkig onszelf weer teruggevonden en hebben de lessen gebruikt om een nog betere versie van onszelf te maken.
In Blij met mij behandelen we de zeven intelligenties, het vrouwelijke energiesysteem, vrouwelijke kracht en leiderschap en de relatie die iedere vrouw met haar eigen lichaam en haar leven heeft. Samen bieden ze een leidraad naar vernieuwde energie, een positief zelfbeeld, gezondheid, balans, zelfvertrouwen, trots, kracht en innerlijke rust.
Iedere vrouw hoort dit boek te lezen want als je de wereld waarin je woont wilt veranderen moet je met jezelf beginnen om zo de vrouwelijke energie van overvloed, welvaart, schoonheid, succes en geluk te leren leven. Want omstandigheden maken jou niet, jij maakt ze zelf! En als je je leven wilt verbeteren ben jijzelf degene die aan het werk moet. Blij met mij leert je blij te zijn met jezelf.
Ch e Carter-Scott
Patty Harpenau
Ch e Carter-Scott en Patty Harpenau zijn beiden bevlogen coaches, trainers en auteurs van meerdere bestsellers. Samen schreven ze dit bijzondere coachingboek voor en door vrouwen. Blij met mij is een doeltreffend trainingsprogramma waarin iedere vrouw stap voor stap de spelregels leert om de vrouw van haar eigen dromen te worden.