Loading...

De Goddelijke Vonk Luisterboek 3 Cd S

Petra Possel

  • Bindwijze: Audioboek CD
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789054441410
Goddelijke vonk: gesprekken met dichters
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Audioboek CD
Oorspronkelijke releasedatum:28 november 2006
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Petra Possel
Tweede Auteur:Jelle Brouwer
Co Auteur:Frénk van der Linden
Co Auteur:Frénk van der Linden
Overige kenmerken
Editie:1
Product lengte:125 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:139 mm
Verpakking hoogte:7 mm
Verpakking lengte:250 mm
Verpakkingsgewicht:87 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product lengte:125 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:139 mm
Verpakking hoogte:7 mm
Verpakking lengte:250 mm
Verpakkingsgewicht:87 g

Samenvatting

Uitgeverij Rubinstein en de NPS presenteren een uniek project: de dichtersbox van het radioprogramma Kunststof. Drie cd's met fragmenten uit interviews met de beste dichters van het land en met veel, veel poëzie.
Te horen zijn Hanny Michaelis, Remco Campert, Gerrit Kouwenaar, Hans Verhagen, Judith Herzberg, Tsjebbe Hettinga, Jan Eijkelboom, Rutger Kopland, Jules Deelder, Vitalski, Diana Ozon, Hans Sleutelaar, Simon Vinkenoog, Erik Jan Harmsen, Koen Peeters, Ramsey Nasr, Piet Gerbrandy en Esther Jansma.
Ze worden geïnterviewd door Petra Possel, Jellie Brouwer en Frénk van der Linden. Zij zijn de vaste presentatoren van Kunststof, dat elke avond tussen 19.00 en 20.00 wordt uitgezonden op Radio 1. Tevens behoren ze tot de beste interviewers van de Nederlandse radio.
Toen Kunststof in 2003 de Zilveren Reiss Microfoon voor beste radioprogramma won, meldde het juryrapport: `Wars van obligate vraagjes praten Jellie Brouwer, Frénk van der Linden en Petra Possel met hun gasten. Snel, goed geïnformeerd, prikkelend en ad rem zorgen ze dagelijks voor een aangenaam, soepel uurtje radio'
Dat Kunststof geen eendagsvlieg was, bleek een jaar later toen het programma werd onderscheiden met de Marconi Award, alweer voor beste radioprogramma. Inmiddels heeft Kunststof een vast publiek weten op te bouwen van ca. 100.000 vaste luisteraars.
Speciaal voor deze box zijn de beste, leukste, opwindendste en ontroerendste uitspraken van de beste Nederlandse en Vlaamse dichters op drie cd's bijeen gebracht.