Loading...

Het product

Filip Verheyden

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789077695050
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:28 september 2005
Aantal pagina's:320
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Filip Verheyden
Tweede Auteur:Sergio Herman
Hoofdillustrator:t. le Duc
Tweede Illustrator:t. le Duc
Tweede Illustrator:t. le Duc
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:128 mm
Product hoogte:23 mm
Product lengte:167 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:128 mm
Verpakking hoogte:23 mm
Verpakking lengte:167 mm
Verpakkingsgewicht:429 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:128 mm
Product hoogte:23 mm
Product lengte:167 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:128 mm
Verpakking hoogte:23 mm
Verpakking lengte:167 mm
Verpakkingsgewicht:429 g

Samenvatting

In dit boek vindt de lezer 130 producten met hun 'beste' bereidingswijze. Hoe maak je rodekool klaar? Wat doe je met tomaat, een raap, rode biet, andijvie? Hoe bak je een steak bleu, saignant en bien cuit? Hoe schil je een avocado zonder hem te beschadigen? Hoe bak je een zeetong? Hoe haal je het merg uit een vanillepeul?\nNaast de meest dagdagelijkse producten komen ook meer gastronomische ingrediƫnten aan bod en ook minder bekende ingrediƫnten.