Loading...

Dairy Science And Technology

P. Walstra

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: en
  • Categorie: Technologie & Bouwkunde
  • ISBN: 9780824727635
Inhoud
Taal:en
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:29 september 2005
Aantal pagina's:782
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:P. Walstra
Tweede Auteur:Pieter Walstra
Co Auteur:Jan T. M. Wouters
Co Auteur:Jan T. M. Wouters
Vertaling
Originele titel:Dairy Science and Technology, Second Edition
Overige kenmerken
Editie:2
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:159 mm
Product hoogte:44 mm
Product lengte:229 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:164 mm
Verpakking hoogte:51 mm
Verpakking lengte:242 mm
Verpakkingsgewicht:1335 g
Overige kenmerken
Editie:2
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:159 mm
Product hoogte:44 mm
Product lengte:229 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:164 mm
Verpakking hoogte:51 mm
Verpakking lengte:242 mm
Verpakkingsgewicht:1335 g

Samenvatting

Discusses the transformation of milk into high-quality products. Emphasizing the principles of physical, chemical, enzymatic, and microbial transformation, this book features coverage of the properties of milk, a section on milk formation, and the inclusion of nutritional aspects. It introduces the chemistry, physics, and microbiology of milk.