Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 25 mei 2005 |
Aantal pagina's: | 347 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | J. Grigson |
Hoofdauteur: | J. Grigson |
Eerste Vertaler: | Ria Loohuizen |
Tweede Vertaler: | Ria Loohuizen |
Originele titel: | Charcuterie And French Pork Cookery |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 149 mm |
Product hoogte: | 37 mm |
Product lengte: | 208 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 149 mm |
Verpakking hoogte: | 37 mm |
Verpakking lengte: | 208 mm |
Verpakkingsgewicht: | 552 g |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 149 mm |
Product hoogte: | 37 mm |
Product lengte: | 208 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 149 mm |
Verpakking hoogte: | 37 mm |
Verpakking lengte: | 208 mm |
Verpakkingsgewicht: | 552 g |