Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 21 februari 2007 |
Aantal pagina's: | 256 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | Onbekend |
Tweede Auteur: | Sara Lewis |
Co Auteur: | Sara Lewis |
Co Auteur: | Sara Lewis |
Eerste Vertaler: | Mylene van der Nagel |
Originele titel: | Ice Cream And Iced Desserts |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 238 mm |
Product hoogte: | 25 mm |
Product lengte: | 305 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 240 mm |
Verpakking hoogte: | 30 mm |
Verpakking lengte: | 300 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1630 g |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 238 mm |
Product hoogte: | 25 mm |
Product lengte: | 305 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 240 mm |
Verpakking hoogte: | 30 mm |
Verpakking lengte: | 300 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1630 g |
In dit uitgebreide naslagwerk krijgt u tips die u helpen de juiste benodigdheden te kiezen en te gebruiken, zoals ijsmachines, bombes, ijsvormen en βlepels, zodat u altijd het gewenste resultaat bereikt. Met belangrijke aanwijzingen voor het op smaak brengen, golven, marmeren en laagjes maken van ijs verandert u basisrecepten in onweerstaanbare lekkernijen. Ontdek een overvloed aan verfijnde ijsdesserts, bijzondere warme desserts met een smeltende ijsvulling en een reeks lichte en verfrissende ijsdranken.